top of page

Antalya Kitap Fuarı (24 Kasım - 03 Aralık 2023)

Bu günlerde devam etmekte olan fuarlardan en önemlisi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya kitap fuarıdır.

263 yazar ile 204 ulusal ve uluslararası yayınevini Antalya'da buluşturacak olan Antalya Kitap Fuarı 24 Kasım'da başladı. Bu yılki fuarın onur konuğu Ahmet Ümit olacak.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarın geçmişine değinerek, kitap fuarının önemine vurgu yaptı ve fuarın okurlarla buluşmak için büyüdüğünü ve geliştiğini belirtti. Pandemi döneminde dahi kitap fuarlarının devam ettiğini ve geçmiş fuarların büyük ilgi gördüğünü söyledi.


Ana teması "Cumhuriyet'in ikinci yüzyılını birlikte yazmak" olarak belirlenen Fuar öğretmenlerin gününe denk gelecek şekilde açıldı. Başkan Muhittin Böcek 263 yazar ve 204 yayınevini ağırlayacaklarını ve Ahmet Ümit'in onur konuğu olacağını açıkladı. Başkan, birçok ünlü yazarın yanı sıra kendi iki kitabıyla da fuara katılacağını söyledi. Tüm kitapseverleri, 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında, günün erken saatlerinden akşam saatlerine kadar Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ne davet etti.


2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 Yılı Kitap Fuarı Takvimi

Sevgili takipçilerimiz, 2023 yılının son aylarında kitap fuarları devam etmektedir. İşte Kasım ve Aralık ayında devam etmekte olan kitap fuarları: Yurtiçi Fuarlar 24 Kasım-3 Aralık 2023 Antaly

bottom of page